stockholm meeting selection

Margaux Bröllop
Vintern 2019 gifte sig influencern Margaux Dietz med sin fästman Jacob Liebermann. Inför bröllopet fick Real Time Media i uppdrag att projektleda samarbetet som gjordes tillsammans med Stockholm ledande grupp för mötesplatser – Stockholm meeting selection.

Uppdraget bestod bland annat av att hitta rätt plats för tillställningen, hjälp med avtal och att sätta en framgångsrik marknadsföringsstrategi. Bröllopet gick av stapel på Stockholm meeting selections kära Hesselby slott den 13 april och fick en enorm spridning i sociala medier. Finns sammanställning

Ambassadörskap med @pappapappadotter
Under 2020–2021 utgör profilerna John Valencia och Johan Larsson ambassadörer för den ledande mötesplatskoncernen – Stockholm Meeting Selection. Tillsammans arrangeras ett bröllop mellan influencerparet John Valencia och Johan Larsson som tillsammans driver det framgångsrika familjeinstagramkontot – @pappapappadotter. Under ambassadörskapet lyfter profilerna Stockholm Meeting Selection i deras sociala medier och inkluderar sina följare i deras resa till giftermål. 

Inför bröllopet gjordes en stor digital satsning där @pappappadotters följare fick vara med och rösta fram på vilken plats bröllopet skulle äga rum. Här hjälpte vi till med all innehållsproduktion bestående av fotografering, filmning, klippning och redigering för att på ett lustfyllt sätt lyfta Stockholm Meetings Selections bröllopsplatser. Genom vloggar, blogginlägg och uppdateringar på Instagram fick följarna bland annat vara med och engagera sig i valet av location. Tillsammans landade det i ett enat beslut – bröllopet blir av på Näsby Slott! 

Fler kundcase

Secured By miniOrange