MY CLEAR SKIN

My Clear Skin är ett skönhetsvarumärke som skapades av hudterapeuter och erbjuder konsumenten ett noggrant urval av högkvalitativa skönhetsredskap för hemmabruk. Sedan starten av bolaget hjälper vi dem med deras marknadsföring. Tack vare en lyckad marknadsföringstrategi där Influencer Marketing kombineras med Facebook-annonsering hade de på endast 60 dagar lyckats omsätta 2,4 miljoner.

Sedan starten har vi gjort över 100 kampanjer med micro-, macro- och megainfluenser på den svenska marknaden. Här agerar flera svenska profiler som ambassadörer åt varumärket och har under samarbetets gång kommunicerat ut genuin information om deras produkter. Utöver Influencer Marketing, Ambassadörskap och annonsstrategier hjälper vi varumärket med att skapa all innehållsproduktion i form av reklamfilmer, annonsmaterial och informationsfilmer.

Att etablera sig som nytt varumärke på den svenska sköhetsmarknaden är ingen lätt match. Vårt uppdrag har inneburit ett noggrant arbete där vi tagit ett ordentligt grepp kring hela marknadsföringskonceptet. En kombination av långsiktig varumärkeskännedom och direktkonvertering har gjort samarbetet till en framgångssaga.

 

Content

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Fler kundcase

Secured By miniOrange